header3

Kvaliteta koja je osvojila svijet

Ime Astonish sinonim je za vrhunske britanske proizvode za čišćenje, a u širokoj paleti u ponudi su paste, sapuni, odstranjivači mrlja, sprejevi za čišćenje prozora, tepiha, pećnica…, sredstva za ručno pranje posuđa, tekući sapuni, deterdženti za pranje rublja i sredstva za održavanje čistoće automobila.

Astonish proizvodi prodaju se u više od 60 zemalja svijeta s naglaskom na inovativnosti, atraktivnosti i ekonomičnosti pakiranja te konkurentnu cijenu i naravno, kvalitetu bez premca!

Tvrtka Super Stvari ekskluzivni je distributer Astonish-a za Hrvatsku.

Zaštita okoliša

Svi Astonish proizvodi su biorazgradivi. Proizvođač se fokusira na smanjivanje utjecaja proizvoda na okoliš i posvećen je vođenju efektivne i okolišu neškodljive proizvodnje.

Svi Astonish proizvodi proizvedeni su u skladu sa ISO 9001 i BRC normom za potrošačke proizvode. Sva Astonish ambalaža u potpunosti se može reciklirati, a proizvodi ne sadrže aerosole.

Nije testirano na životinjama

Astonish proizvodi ne testiraju se na životinjama i ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla.
Svi Astonish proizvodi odobreni su od strane BUAV-a i Udruge vegetarijanaca. Oznaka ‘nije testirano na životinjama’ uz službeni znak Vegsoc-a nalazi se na svim pakiranjima Astonish proizvoda.

astonish-logos