Vrhunska kvaliteta & ekološka rješenja

Za SUPER STVARI, stvari su jednostavne – samo kvalitetni i ekološki prihvatljivi proizvodi mogu postati dio našeg asortimana!

Jedino tako možemo biti sigurni u potpuno zadovoljstvo svakog našeg kupca. Povjerenje koje nam svakodnevno ukazujete najbolji je dokaz da se slažete s našim odabirom. A za vas biramo samo provjerene, nagrađivane i svjetski priznate proizvode koji posjeduju certifikate i odobrenja od strane nadležnih službi kao potvrdu njihove kvalitete.

Misija našeg poslovanja je ponuditi inovativne i efikasne proizvode kojima je svrha da svojim dobrobitima poboljšaju kvalitetu života i podignu opće zadovoljstvo svakog korisnika.

Samo neki od brendova koji uživaju naše i vaše povjerenje su Astonish, Smart Eco Cleaning, Apotheke Kräuterhaus, Jardin d’Eden, Dr.Forster, V7, Chatler, JFenzi…
Vjerujemo kako u svakom od njih prepoznajete kriterije po kojima ih odabiremo za vas: vrhunska kvaliteta & ekološka rješenja!

Ova web stranica je namjena svakome tko se odlučio posvetiti očuvanju i unapređenju zdravlja, ljepote i čistoće doma u svrhu poboljšanja ukupne kvalitete života.

Otkrijte našu ponudu i dobro došli u svijet provjereno kvalitetnih i ekološki prihvatljivih proizvoda – SUPER STVARI su tu za svakodnevnu primjenu!

Kroz stalno informiranje distributera radimo na edukaciji naših potrošača kako bismo ih pobliže upoznali s dobrobitima onoga što kupuju i koriste. Redovite i točne isporuke, garancija kvalitete, fleksibilnost i pouzdanost uz visoki integritet osnovne su odrednice našeg odnosa s kupcima.