Prikazujemo 1–12 od 27 rezultata

Gel za vene i noge

8.37  (63.06 kn)
Gel za vene i noge je proizvod za njegu kože koji je namijenjen za primjenu na području nogu. Ovaj gel sadrži prirodne sastojke poput biljnih ekstrakata i ulja koja pomažu u održavanju zdravlja i ljepote kože. Gel ima svojstva poput smanjenja osjećaja težine i umora u nogama te poticanja cirkulacije.

Moringa – Bio: Superhrana bogata hranjivim tvarima za jačanje imuniteta i vitalnost

17.18  (129.44 kn)
Moringa je drvo koje raste u podnožju Himalaje. U Indiji je poznata i kao “čudesno drvo” jer se njezina svojstva koriste unazad dvije tisuće godina. Moringa u prahu je moćan biljni izvor željeza.

Češnjak, Glog i Vitamin C – prirodna podrška zdravlju srca i krvnih žila

16.53  (124.55 kn)
Češnjak i glog dodatak prehrani spoj je dvaju drevnih sastojaka: Češnjak: Moćni eliksir zdravlja i mladosti, koji se tisućama godina koristi u zdravstvene svrhe je češnjak. Nadnaravna svojstva koja se vezuju uz ovu biljku praktično su dokazana i znanstveno potvrđena kroz mogućnost uništavanja brojnih virusa, bakterija i gljivica u ljudskom tijelu. Osim što je često korištena začinska biljka i dodatak prehrani u svom izvornom obliku, češnjak je prokušani i široko korišteni narodni lijek za snižavanje visokog krvnog tlaka, za smanjivanje smetnji kod probavnih problema i oslobađanje organizma od masnih i vapnenastih naslaga koje dovode do infarkta. Medicura formula češnjaka dopunjena je još jednim biljnim sastojkom, koji se pokazao kao jedan od najvrednijih za srce i krvožilni sustav — glog. Ova biljka jača srce i regulira krvni tlak te u optimalnoj kombinaciji sa češnjakom ima blagotvoran utjecaj na dobro zdravlje i osjećanje. Češnjak i glog dodatak prehrani: • formula koja čuva srce i krvne žile te regulira tlak • eliksir zdravlja, dugovječnosti i mladosti organizma • pomaže spriječiti infarkt, sklerozu, izljev krvi u mozak... • poboljšava vid, otklanja šum u glavi i pomlađuje organizam

Bio Spirulina: Superfood za energiju, imunitet i cjelokupno zdravlje

15.71  (118.37 kn)
Spirulina je vrsta modro zelene alge koju pronalazimo u jezerima i oceanima. Bogata je vitaminima i važnim hranjivim tvarima. Spirulina je kompletni protein što znači da sadrži svih 9 esencijalnih masnih kiselina, a rijetki znaju da spirulina sadrži čak 10 puta više beta karotena od mrkve.

Lososovo ulje – prirodni izvor omega-3 masnih kiselina

13.75  (103.60 kn)
Ulje Lososa Prema mišljenu nutricionista lososovo ulje čuva od visokog, lošeg kolesterola i podiže onaj dobar, štite srce i krvne žile, snižava tlak, snižava razinu triglicerida (razinu masnoće u krvi) umanjuje rizik od infarkta. Dokazano je među preživjelima nakon infarkta srca da je uzimanje lososovog ulja svakodnevno, tokom 3,5 godine, umanjilo rizik od smrtnosti za čak 50%. Ne samo kao prevenciju od kardiovaskularnih bolesti, lososovo ulje možete uzimati za poboljšanje cirkulacije i krvne slike. Mozak, naročito djece hrani se omega 3 masnim kiselinama. Preporučuje se ako slabo konzumirate ribu. Lososovo ulje:
  • tradicionalna pomoć za prevenciju srčano-žilnih bolesti
  • izuzetno za poboljšanje krvne slike i cirkulacije
  • može doprinjeti snižavanju visokog krvnog tlaka i spuštanju razine kolesterola
  • pomaže kod depresije, stresa i stanja anksioznosti

Ulje crnog kima BIO

23.88  (179.92 kn)
Ako bismo među najmoćnijim lijekovima svijeta morali izabrati jedan, najdjelotvorniji, taj status bi bez sumnje pripao ulju crnog kima. Preporučena

Ulje konoplje BIO

12.73  (95.91 kn)
Idealan omjer omega-3 i omega-6 masnih kiselina koje su bitne za zdravlje srca i krvnih žila… 100% organski uzgojeno, hladno

Aloe Vera sok – eliksir mladosti

6.24  (47.02 kn)
Aloe Vera sok – eliksir mladosti Aloe Vera je višenamjenska biljka koja spada među najstarije poznate biljke korisnih svojstava. Kraljice

Klorela – Bio: Čista alga za detoksikaciju i podršku imunološkom sustavu

18.47  (139.16 kn)
Bio Klorela predstavlja vrhunski dodatak prehrani dobiven iz čiste i ekološki uzgajane klorele. Ovaj moćni superfood poznat je po svojim visokim koncentracijama hranjivih tvari, detoksikacijskim svojstvima i sposobnosti jačanja imuniteta.

Ulje Neema

12.24  (92.22 kn)
Neem ima anti-bakterijska, anti-virusna, anti-parazitna, anti-gljivična i insekticidna svojstva, zbog kojih sprječava i liječi mnoge ozbiljne bolesti, uzrokovane mikroorganizmima. Neem nije toksičan i bezopasan je za zdravlje ljudi i životinja. 100ml.

Kapsule za oči s vitaminima i mineralima: Potpuna podrška za zdravlje vaših očiju

22.02  (165.91 kn)
Kapsule za oči s vitaminima A, E, B2, cinkom, selenom, luteinom i zeaksantinom predstavljaju visokokvalitetan dodatak prehrani, posebno formuliran za očuvanje zdravlja očiju i poboljšanje vida. Ovaj proizvod nudi širok spektar hranjivih tvari koje zajedno djeluju na zaštitu i jačanje vašeg vida.

Noni sok – voće bogova

10.35  (77.98 kn)
Noni sok Na suncu dozrelo ručno brano Noni voće dolazi iz divljih nasada Cookovih otoka, daleko od pesticida i drugih