Prikazujemo 1–12 od 13 rezultata

Survive 30ml. Muški EDP

7.50  (56.51 kn)
U tipu: Dior - Savuage Kad ponovno probijete granice, osjetite izuzetnu snagu... EAU DE PARFUM 30ml. Miris izrađen u Francuskoj Parfumska ulja francuske proizvodnje

Ardente Ninia 30ml. Muški EDP

7.50  (56.51 kn)
U tipu: Giorgio Armani Code Black Ozbiljan i tajanstven muški parfem. EAU DE PARFUM 30ml. Miris izrađen u Francuskoj Parfumska ulja francuske proizvodnje

Aurell Sport Men muški parfem u tipu Chanel AHS

7.50  (56.51 kn)
U tipu: Chanel AHS Svježi, senzualni muški miris svoju snagu crpi iz citrusa te odiše lakoćom i sportskim duhom. Glavna nota:

The Lord – Am Leader 30ml. Muški EDP

7.50  (56.51 kn)
U tipu: Tom Ford - Ombre Leather Sloboda dolazi iznutra, a pustinjsko srce Zapada omotano je kožom. Ona se kreće nesmetano prema naprijed u još uvijek otvoreni prostor. Prašina na vjetru, koža na koži, Am Leader otkriva se poput krajolika u slojevima, gdje se pruge stijena pretvaraju u izlazak sunca na horizontu. i vetiver. U bazi su balzamične ugodne note mahuna Tonka, vanilije i ambera.      

Jurp Red 30ml. Muški EDP

7.50  (56.51 kn)
U tipu: Homme - Joop Jurp Red je orijentalni parfem za muškarce koji je vrlo senzualan sa svježim citrusnim otvaranjem mandarine, limuna i bergamota. Cvjetno srce parfema vrlo toplo otkriva jasmin, ljiljan i suncokret dok nas egzotična baza upoznaje sa slatkim i drvenastim notama vanilije, tonka mahune i mošusa.

Fahnenhomme Men muški parfem u tipu Dior Fahrenheit

7.50  (56.51 kn)
U tipu: Dior Fahrenheit Intenzivan, odlučan i moderan drveni miris koji je okarakteriziran dodirom ekstrema. Svježe i elegantne note u

The Lord – Oud Men 30ml. Muški EDP

7.50  (56.51 kn)
U tipu: Tom Ford - Oud Wood Oud wood ili drvo Agar je uvijek bilo na cijeni, a sada pogotovo, jer se zapadni svijet opet zaljubio u Istok i žudi za egzotikom. Egzotično ružino drvo i kardamom, u smjesi sa bujnom i bogatom notom Kineskog bibera, okružuju vas svojom toplinom. U srcu je drveće, dimasti Agarwood, sandalovina i vetiver. U bazi su balzamične ugodne note mahuna Tonka, vanilije i ambera.      

Ukrasni dozator 10ml.

5.95  (44.83 kn)
Ukrasni dozator s 10ml. parfema po izboru. Nakon što potrošite parfem vrlo jednostalno možete ga ponovno napuniti. Idealan poklon Praktičan za upotrebu Napomene uz narudžbu: Miris i boju dozatora navedite prilikom predaje narudžbe.