Prikazuje se 9 rezultata

Show sidebar
Zatvori

Aluminijski držač

207.00 kn
Visoko kvalitetni lagani aluminijski držač sa spojenim dodatkom za mop dršku. Aluminijska konstrukcija za dugotrajnost sa plastičnim završetkom u svrhu
Zatvori

Drška za mop

208.00 kn
Visoko kvalitetna lagana teleskopska drška za mop sa udobnim gumenim završetkom u obliku loptice i spojnim dodatkom držača za mop
Držač za mop 10200
Zatvori

Držač za mop (kompozit 40cm)

207.00 kn
Držač za Mop od kompozita lagan je i jednostavan za upotrebu s jedinstvenim načinom zaključavanja koji regulira okretne mogućnosti držača
Zatvori

Mop set 40cm – Veliki

692.00 kn
Sadrži: Dršku, držač, 2x Mop za vlažno čišćenje 1x Mop za suho čišćenjeNovi Mop setovi su proizvedeni po navišim europskim standardima. Teleskopska je jedinstvena i ergonomski je oblikovana kako bi pružila ugodnost prlikom držanja. Alumnijski držač je izrazito lagan i čvrst, naviše kvalitete izrade. Kompletan Mop set omogućuje jedinstvenu moć čišćenja bez naprezanja.
Zatvori

Mop set 40cm Polar – Mali

497.00 kn
Sadrži: Dršku, držač, 1x Mop Polar za vlažno čišćenjeNovi Mop setovi su proizvedeni po navišim europskim standardima. Teleskopska je jedinstvena i ergonomski je oblikovana kako bi pružila ugodnost prlikom držanja. Alumnijski držač je izrazito lagan i čvrst, naviše kvalitete izrade. Kompletan Mop set omogućuje jedinstvenu moć čišćenja bez naprezanja.
-40%
Zatvori

Mop set 40cm Polar – Srednji

594.00 kn 356.40 kn
Sadrži: Dršku, držač, 2x Mop za vlažno čišćenjeNovi Mop setovi su proizvedeni po navišim europskim standardima. Teleskopska je jedinstvena i ergonomski je oblikovana kako bi pružila ugodnost prlikom držanja. Alumnijski držač je izrazito lagan i čvrst, naviše kvalitete izrade. Kompletan Mop set omogućuje jedinstvenu moć čišćenja bez naprezanja.
Zatvori

Mop set 40cm Univerzalni – Mali

497.00 kn
Sadrži: Dršku, držač, 1x Mop za univerzalno čišćenjeNovi Mop setovi su proizvedeni po navišim europskim standardima. Teleskopska je jedinstvena i ergonomski je oblikovana kako bi pružila ugodnost prlikom držanja. Alumnijski držač je izrazito lagan i čvrst, naviše kvalitete izrade. Kompletan Mop set omogućuje jedinstvenu moć čišćenja bez naprezanja.
Zatvori

Mop set 40cm Univerzalni – Srednji

594.00 kn
Sadrži: Dršku, držač, 2x Mop za univerzalno čišćenjeNovi Mop setovi su proizvedeni po navišim europskim standardima. Teleskopska je jedinstvena i ergonomski je oblikovana kako bi pružila ugodnost prlikom držanja. Alumnijski držač je izrazito lagan i čvrst, naviše kvalitete izrade. Kompletan Mop set omogućuje jedinstvenu moć čišćenja bez naprezanja.
Zatvori

Univerzalni mop 45cm

107.00 kn
Koristi se za vlažno i suho čišćenje iznimna gustoća vlakana omogućuje savršeno očišćenu površinu bez naprezanja, lako se ispire i ocijedi što mu daje dodatnu prednost kod čišćenja.